Walters Kaffe - Eko & Fairtrade 90g

Produkten är tyvärr slut i lager. :(


Walters Kaffe En aning RÄTTVISA 

Kaffesorterna är alla från odlare som är 100% Eko- & Fairtradecertifierade. Sorterna är noggrant utvalda, rostade med omsorg och blandade för att uppfylla Walters höga krav på smak, karaktär och egenskaper som kännetecknar ett riktigt premiumkaffe.

Lägre dosering

Bönkvaliteten gör Walters Kaffe mycket smakrikt. Du behöver därför inte dosera lika mycket som med andra kaffe (normalt 10-20% mindre).

Bättre ekonomi

Lägre dosering och mindre spill gör att du spar pengar. Med Walters Kaffe sparar du mer eftersom du får ut fler koppar per kilo kaffe.

Mindre beska

Högre bönkvalitet möjliggör en rostning med betydligt mindre fett och garvsyror. Kaffet blir mindre beskt och syrligt, håller längre på plattan och minskar spill.

Nöjdare kunder

Frånvaron av beska och syrliga toner ger en betydligt bättre kaffeupplevelse. 


En aning RÄTTVISA är en spännande upplevelse som gör sig bättre och godare ju längre du får ha det i koppen. Det kännetecknas av en enkel rundhet, en mörk fyllighet och kaffedoft som växer allteftersom du avnjuter denna kopp av kaffe.

Så här brygger du din perfekta kopp Walters Kaffe;

-Brygg alltid på kallt, friskt vatten.

-Du behöver 8 matskedar bryggmalet kaffe (ca 50gr) till 1 liter vatten

-Rör alltid omi kannan innan kaffet serveras

Om Walters Kaffe: Få människor kan kalla sig kaffeälskare som Walter Eriksson. Redan som liten pojke började han sin karriär i kaffebranschen. Då som cyklande leverantör för det lilla rosteriet i Malmö. Därefter följer flera decennier på samma rosteri, nu som rostmästare.

Men så plötsligt en dag förändras allt. Året är 1958 och rosterierna börjar sänka kvaliteten på sitt råkaffe för att spara pengar. Detta vill Walter inte vara en del av. Han säger upp sig och bestämmer sig för att fortsätta på egen hand, samtidigt som han laborerar fram sin egen kaffeblandning. Detta blev starten för lyxblandningen Walters Kaffe.

Flera populära produkter

Walters Kaffe - Eko & Fairtrade 500g

89 kr
Läs mer