Tvålhängare & Ekotvål 110g

350 kr


Tvålhängare för väggmontering – den bästa lösningen för att hålla din tvål torr! 

Två kompletterande produkter i ett möte mellan två kreatörer, tvålhängare i trä tillverkad av Just Wood och ekotvål från Malin i Ratan, Ringblomma & Citrus.

Magnetisk tvålhängare i trä är tillverkad i Sverige av Just Wood. Designad för att ta så lite plats som möjligt i ditt badrum, både funktionellt och visuellt. Massiv svensk björk, vaxad med vegetabilsikt vax. Metallbiten som liknar en kapsyl trycks in i tvålen, och tvålhängarens kraftiga magnet håller tvålen i optimal position mellan tvättar. Tvålhängaren har dubbelhäftande tejp för montering på kakel, fungerar även bra på släta våtrumsmattor. Det går att borra ett eget hål i trä om du vill skriva fast hängaren. 

Tips: Monteringsinstruktion finns i asken. Montera tvålhängaren i badrummet och häng upp din tvål på den. 

Tvål, Ringblomma & Citrus: Mycket solrosolja i tvålen ger extra stora bubblor. Innehåller hackade kronblad från ringblomma och är berikad med ringblomsolja (örtutdrag) som vårdar hela kroppen. Även populär som hårtvål till torrt hår och till tvätt av husdjuren.

Doft: En mild doft av citrus. 

Skötselråd: Tvålen trivs bäst på ett luftigt tvålfat. Växla gärna mellan två tvålar så den får torka upp mellan användningarna, då mår tvålen bra & räcker längre! 

Innehåll: Tillverkad med certifierad ekologisk/naturlig: förtvålad svensk kallpressad Rapsolja, Kokosfett, Solrosolja, Olivolja, Kakaosmör och Ricinolja. Ringblommor blad och örtutdra. Eterisk olja Lavendel och Citrus. 

Ingredients (INCI): Sodium Canolat, Sodium cocate, Sodium Sunflowerate, Sodium olevate, Sodium cocoa butterate, Sodium castorate, Calendula officinalis flower & oil & leaf. Essential oils of: Litsea cubeba, Cymbopogon citratus L, Citrus aurantium L, Lavandula angustifolia. 

Malin i Ratan: Malin i Ratans handgjorda Ekotvål är så mycket mer än bara en tvål. Det är ett hantverk som skapas med omsorg, och en mångsidig produkt som kan ersätta såväl duschkräm som schampo, ansiktsrengöring, pumptvål och raklödder i ditt badrum.

Huvudingrediensen i tvålarna är ekologisk kallpressad svensk rapsolja, som får förtvålas tillsammans med andra vegetabiliska oljor. Tvålarna finns både i doftsatta varianter och som helt naturella. Malin i Ratan använder en mild doftsättning med enbart eteriska oljor.

Det används inga animaliska fetter i tvålarna och inga onödiga tillsatser eller kemikalier. Tvålarnannehåller inte parabener, mineraloljor, syntetiska parfymer eller andra syntetiska ämnen. Malin i Ratan har aktivit valt att inte använda oss av palmolja, en annars vanlig billig olja i tvål.

För den genuina hantverkskänslan skär de tvålarna för hand, och vikten varierar därför. En handgjord ekotvål trivs bäst på ett luftigt tvålfat, gärna av gallertyp. De gillar att torka upp emellanåt och varje tvål räcker längre om du växlar mellan två olika tvålar