Linnevatten Cottone pulito - 100 ml Ekologiskt

Produkten är tyvärr slut i lager. :(


Ett väldoftande linnevatten med naturliga ekologiska ingredienser. Sprejas direkt på textilier som du vill ska dofta rent och fräscht.
Omsorgsfullt tillverkad i Sverige.

Spraya på kuddar eller på gardiner och mattor innan gästerna kommer för en uppfräschning så det luktar nystädat. Du kan även spraya på kläder och hänga ut på vädring för en mini-kemtvätt.

Nu med ny design!

Användning:

En mindre flaska väldoft som passar bra att ha i gymväskan, i bilen eller present.  Använd Gröna Gredelinas linnevatten för att sprida väldoft  till ditt hem och dina textilier. Detta linnevatten doftar av cottone pulito, (ren bomull på italienska)

Spreja på tvätten före strykning, inne i linneskåpet för en allmän uppfräschning eller direkt på ett plagg som ska ut på vädring, som en liten minikemtvätt! Du kan även spreja på textilier hemma så som mattor, soffa, kuddar, gardiner och plädar, allt som du vill ska dofta gott och rent.

Mängd: 100 ml

Innehåll:INCI: Distilled water (Destillerat vatten), alcohol denat (alkohol)*, växtbaserad parfymolja utan ftalater.
* ekologiskt odlade ingredienser.

GrönaGredelina: Gröna Gredelina är ett svenskt företag med rötterna i södraItalien som tar avstamp i flera italienska grundläggande värderingar och traditioner som stil, råvara och handgjorda moment. GrönaGredelina skapar naturlig hem och hudvård från grunden. Inga mellanhänder och med framställning i egen produktionsanläggning i Stockholm möjliggör att dem kan erbjuda exklusiva, genuina ekologiska råvaror i effektiva produkter till överkomliga priser. Produkterna är naturliga och utan syntetiska tillsatser. De tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. En mix av traditionellt tänkande, modernt utseende och utsökta råvaror.