Ansiktsmask - Clay Verde

199 kr


Clay Verde – Grön lera

Finmalen grön lera från Provence i Frankrike. Naturlig grön lera är rik på mineraler som stimulerar huden. Den passar normal till fet hud.

Grön lera kan absorbera mer fett än andra leror och är på sätt utmärkt att använda till naturliga rengöringsprodukter. Leran är rik på magnesium och spårämnen. Den verkar avgiftande, återställer hudens mineralbalans och absorberar smuts och fett effektivt. 

En ekologisk lermask för dig som tycker om naturlig och ekologisk hudvård. Gröna Gredelinas lera är ecocertifierad och kommer ifrån Frankrike, eftersom den kommer i pulverform behöver man inte tillsätta varken förtjockningsmedel, eller hållbarhetsmedel etc

Användning: Den gröna leran blandas med lika del vatten till ansiktsmask, (använd gärna locket att blanda i!) som används i ett tjock lager på fuktig hud i ca 5 till 15 minuter. Skölj av försiktigt utan att skrubba.

Eftersom den är fuktig när den läggs på huden så tränger den lätt ner och när den torkar får den med sig orenheterna upp.

Ingredienser: Illite, Kaolin, Montmorillonite (French clay)

100% natural origin. No additives.

GrönaGredelina: Gröna Gredelina är ett svenskt företag med rötterna i södraItalien som tar avstamp i flera italienska grundläggande värderingar och traditioner som stil, råvara och handgjorda moment. GrönaGredelina skapar naturlig hem och hudvård från grunden. Inga mellanhänder och med framställning i egen produktionsanläggning i Stockholm möjliggör att dem kan erbjuda exklusiva, genuina ekologiska råvaror i effektiva produkter till överkomliga priser. Produkterna är naturliga och utan syntetiska tillsatser. De tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. En mix av traditionellt tänkande, modernt utseende och utsökta råvaror.