WC-bomber

Produkten är tyvärr slut i lager. :(


Gröna Gredelinas ekologiska och naturliga WC-bomber håller wc-stolen ren och fräsch mellan städningarna. Gröna Gredelinas wc-bomber; ett miljövänligt alternativ till wc rengöring. Doftar utav eukalyptus, är naturliga & ekologiska. Håller fräscht mellan städning utan att miljön tar skada.

Wc-bomberna är inte ett alternativ till städning utan är mer ett komplement så att det doftar fräscht mellan städningarna samt att det löser upp smuts och kalk.

Kommer i en fin presentkartong och är även en rolig gå-bort present till värdparet. Blir garanterat en rolig isbrytare och snackis!

WC-bomberna görs för hand utav Gröna Gredelina.

Doft: Doftar friskt och rent utav antibakteriella eukalyptus-oljor.

Mängd: Förpackningen innehåller ca 12 st WC-bomber.

Användning: Släpp en brustablett i WC-stolen, gärna på kvällen och låt den verka, gärna över natten, när du är på arbetet, eller innan du får gäster.
Den löser upp smuts och avlagringar.

Innehåll: Aluminiumfri Bikarbonat, citronsyra, eterisk olja (Eukaluptus), vatten

GrönaGredelina: Gröna Gredelina är ett svenskt företag med rötterna i södraItalien som tar avstamp i flera italienska grundläggande värderingar och traditioner som stil, råvara och handgjorda moment. GrönaGredelina skapar naturlig hem och hudvård från grunden. Inga mellanhänder och med framställning i egen produktionsanläggning i Stockholm möjliggör att dem kan erbjuda exklusiva, genuina ekologiska råvaror i effektiva produkter till överkomliga priser. Produkterna är naturliga och utan syntetiska tillsatser. De tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. En mix av traditionellt tänkande, modernt utseende och utsökta råvaror.