Koncentrerad Såpa - Ekologisk Solrosolja

149 kr

134 kr


Koncentrerad Såpa

Varför släpa hem vatten och kemikalier i onödan? Gröna Gredelinas såpa på solrosolja är koncentrerad så du själv kan tillsätta vatten efter behov, den doftar naturligt rent på gammeldags manér.

Koncentrerad såpa lämpar sig mycket bra för rengöring av lodräta ytor så som kakel i badrum och kök. Såpan löser lätt fett, ex fett från stekning eller i ugn och den återfettar samt behandlar trä på ett naturligt och skonsamt sätt.

Fungerar även utmärkt som fläckborttagning på textiler.

Mängd: 450ml

Användning: Dosera 1-3 msk till 10L varmt vatten. Lös upp såpan i det varma vattnet. Den fasta såpan är koncentrerad. En burk motsvara 1,4l flytande såpa så det tar en stund att lösa upp så koncentrerad vara. Tag gärna lite varmare vatten och blanda såpan en liten stund i vattnet så kommer den att lösa sig. Använder du såpa i första hand till att torka golv med mopp rekommenderar vi den flytande varianten som löser sig omedelbart.

Testa också att ta lite såpa på en skurborste för att rengöra t.ex trägolv, kakelfogar eller ugnen.

Såpan passar utmärkt för att tvätta och rengöra lodräta ytor så som kaklade väggar i kök och badrum.

Den kan med fördel även användas till alla sorters stenskivor, även marmor då det är en neutral produkt utan färg och syra.

Ta den koncentrerade såpan på en svamp eller borste med lite ljummet vatten på, arbeta in och låt gärna sitta på i några minuter. Skölj sedan av.

Innehåll: INCI; Distilled water (Destillerat vatten), sunflower seed acid (förtvålad solrosolja)*, sodium chloride (mineralsalt)*.

Gröna Gredelinas koncentrerade såpa är naturlig och innehåller inga färgämnen eller onödiga kemikalier.

Såpan kokas efter gammalt recept.

GrönaGredelina: Gröna Gredelina är ett svenskt företag med rötterna i södraItalien som tar avstamp i flera italienska grundläggande värderingar och traditioner som stil, råvara och handgjorda moment. GrönaGredelina skapar naturlig hem och hudvård från grunden. Inga mellanhänder och med framställning i egen produktionsanläggning i Stockholm möjliggör att dem kan erbjuda exklusiva, genuina ekologiska råvaror i effektiva produkter till överkomliga priser. Produkterna är naturliga och utan syntetiska tillsatser. De tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. En mix av traditionellt tänkande, modernt utseende och utsökta råvaror.