Linnevatten - Lavendel Ekologiskt

99 kr


Ett väldoftande linnevatten med naturliga ekologiska ingredienser. Sprejas direkt på textilier som du vill ska dofta rent och fräscht av finaste eteriska lavendeloljan.
Omsorgsfullt tillverkad i Sverige.

Spraya på kudden innan läggdags för en rogivande effekt eller på gardiner och mattor innan gästerna kommer för en uppfräschning så det luktar nystädat.

Du kan även spraya på kläder och hänga ut på vädring för en mini-kemtvätt.


Användning: Använd Gröna Gredelinas linnevatten för att sprida väldoft till ditt hem och dina textilier. Spreja på tvätten före strykning, in i linneskåpet för en allmän uppfräschning eller direkt på ett plagg som ska ut på vädring, som en liten minikemtvätt!

Innehåll:
INCI: Distilled water (Destillerat vatten), alcohol denat (alkohol)*, lavandula officinalis flower oil (eterisk lavendelolja)*.
* ekologiskt odlade ingredienser.

GrönaGredelina: Gröna Gredelina är ett svenskt företag med rötterna i södraItalien som tar avstamp i flera italienska grundläggande värderingar och traditioner som stil, råvara och handgjorda moment. GrönaGredelina skapar naturlig hem och hudvård från grunden. Inga mellanhänder och med framställning i egen produktionsanläggning i Stockholm möjliggör att dem kan erbjuda exklusiva, genuina ekologiska råvaror i effektiva produkter till överkomliga priser. Produkterna är naturliga och utan syntetiska tillsatser. De tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. En mix av traditionellt tänkande, modernt utseende och utsökta råvaror.