Bikarbonat - Citrus

79 kr

69 kr


Bikarbonat Citrus

Städa med Bikarbonat Citrus, precis som förr.

Bikarbonat är ett av kolsyrans mineralsalter och finns naturligt, upplöst i visa mineralkällor. Bikarbonat kan användas till mycket. Bikarbonat är dessutom välkänd för sina antiseptiska egenskaper. Det är också vanligt att ersätta diskmedel till diskmaskinen med bikarbonat I kombination med vinäger och eteriska oljor.

Gröna Gredelinas bikarbonat citrus är utan tillsatser och aluminiumfri.

Bikarbonaten är utblandad med torkade och malda citrusskal för extra effekt och doftar utav eterisk olja citrus.

Du kan använda Gröna Gredelinas Bikarbonat Citrus till mycket, bland annat kan du använda det i badet eller för att städa med tillsammans med deras doftsatta citrus ättika.

Passar även bra i sovrum, på madrass och mattor för sin friska och rengörande effekt. Bara att strö ut, låta verka och sedan dammsuga upp, effekten och väldoften fortsätter sedan medan du dammsuger.

  • Naturprodukt  helt utan farliga kemikalier och gifter.
  • Strö över madrass, låt verka 30 min dammsug upp.
  • Tar bort dålig lukt och kvalster.
  • Dammsugsdoft
  • Du kan använda den till de allra flesta och vanligaste ytor i ditt hem. När du behöver ta i lite extra, ex spishäll eller wc. Häll först ättika sedan bikarbonat för bäst effekt.
  • Ytan blir väl rengjord och lämnar inga farliga rester efter sig.

Obs ej bikarbonat för förtäring enbart städning, bad, hud.

Doft: Fräsch Citrus

Mängd: ca 200g

Innehåll: Bikarbonat Sodium,  aluminiumfri. Parfymfri, men doftar utav naturliga & ekologiska eteriska oljor.

Gröna Gredelina: Gröna Gredelina är ett svenskt företag med rötterna i södra Italien som tar avstamp i flera italienska grundläggande värderingar och traditioner som stil, råvara och handgjorda moment. Gröna Gredelina skapar naturlig hem- och hudvård från grunden. Inga mellanhänder och med framställning i egen produktionsanläggning i Stockholm möjliggör att dem kan erbjuda exklusiva, genuina ekologiska råvaror i effektiva produkter till överkomliga priser. Produkterna är naturliga och utan syntetiska tillsatser. De tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. En mix av traditionellt tänkande, modernt utseende och utsökta råvaror.