Allrengöring - Citrus

149 kr

134 kr


Ekologisk Allrengöring Citrus

Giftfri och effektiv allrengöring med naturliga och ekologiska ingredienser.
Omsorgsfullt tillverkad i Sverige.

Gröna Gredelinas Allrengöring kan användas till de flesta ytor i ditt hem; trä, kakel, glas, vinyl, laminat och polerad betong. Spraya på och torka av!
Ett giftfritt sätt att göra rent och desinficera ytor som kommer i kontakt med mat, till exempel
micro, diskbänk och matbord.
Även smidig till rengöring av barnleksaker!

Doft: Doftar lätt av fina eteriska, antiseptiska och desinficerande
citrusoljor


Mängd: 500 ml

Användning: Denna naturliga allrengöring rekommenderas speciellt på de ytor som kommer i kontakt med mat och / eller barn. Torka gärna av matbordet med denna ekologiska allrengöring då det inte gör något om barnen tappar mat på bordet som de sedan äter upp eller de barn som äter direkt på bordet. På så vis riskerar de inte att få i sig alla de gifter som finns i många utav dagens allrengöring och städprodukter. Utav samma anledning passar den bra på diskbänk, skärbrädor och inuti microvågsugn. Det du rengör micron med faller sedan ner på din mat vilket är ytterligare en anledning till att använda en naturlig allrengöirng.

Undvik att använda denna på granit och marmor då den innehåller en mindre mängd ättiksyra. 

Ingredienser: Distilled water (Destillerat vatten), sodium olivate (förtvålad olivolja)*, sodium laurate (förtvålad lagerbärsolja)*, sodium bicarbonate (bikarbonat)*, acetum concentratum (koncentrerad ättiksyra)*, citrus medica limonum peel oil (eterisk olja från citron)*, citrus aurantifolia peel oil distilled (eterisk olja från lime)*, citrus paradisi m. peel oil (eterisk olja från grapefrukt)*, sodium chloride (mineralsalt)*.
* ekologiskt odlade ingredienser.


Helt utan giftiga kemikalier,
parabener, syntetiska tensider,
sulfater, syntetiska doftämnen
samt färgämnen. 100 % giftfri!

Gröna Gredelina: Gröna Gredelina är ett svenskt företag med rötterna i södra Italien som tar avstamp i flera italienska grundläggande värderingar och traditioner som stil, råvara och handgjorda moment. Gröna Gredelina skapar naturlig hem- och hudvård från grunden. Inga mellanhänder och med framställning i egen produktionsanläggning i Stockholm möjliggör att dem kan erbjuda exklusiva, genuina ekologiska råvaror i effektiva produkter till överkomliga priser. Produkterna är naturliga och utan syntetiska tillsatser. De tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. En mix av traditionellt tänkande, modernt utseende och utsökta råvaror.