Naturligt Tvättmedel Mulieres - Parfymfritt

159 kr


Laundry Wash Unscented

Ekologiskt och naturligt tvättmedel som är snäll mot både kropp och miljö. Detta tvättmedel är parfymfritt och passar perfekt till barn och dem som har känslig hud. Med Mulieres tvättmedel behöver du inte använda separat mjukmedel – tvätten blir underbart mjuk ändå. Passar alla typer av textiler och kläder, inklusive ull, silke och Gore-Tex och fungerar utmärkt i temperaturer mellan 30 och 60 grader. Mulieres tvättmedel hjälper även alla plagg att behålla sin färg, oavsett om det är svart, vitt eller kulörta plagg.

  • Ekologisk
  • Registrerad Vegan Society
  • Innehåller naturliga ämnen, helt fri från kemikalier, petroleumämnen, artificiella doft- och färgämnen.
  • Biologisk nedbrytbar och trygg för miljön
  • Miljövänlig förpackning som går att återanvända i hemmet – som t.ex. planteringskruka

Användning: För tvätt i maskin; dosera tvättmedlet efter vattenhårdhet, räkna en tvättvolym om cirka 4-5 kg.
För handtvätt; fyll doseringskapsylen och blanda i 10 liter vatten. Vid fläckar; gnugga lite av tvättmedlet på fläcken innan tvätt.

Mjukt vatten– 40 ml
Medelhårt vatten – 40 ml
Hårt vatten – 60 ml


Mängd: 1,5 l

Ingredienser: > 30% vatten, 5-15 % tvål*, <5% ättika, glycerin, lavendelextrakt*, citronsyra, kaliumsorbat, natriumbensoat.

Ursprung: Estland

Mulieres: Mulieres erbjuder naturliga och ekologiskt certifierade tvättmedel som ger både ett renare hem och en renare värld.

Produkterna består av en hudvänlig olivoljetvål som har exceptionellt rengörande egenskaper samtidigt som de är otroligt effektiva utan att försämra miljön! Mulieres produkter har skapats för medvetna konsumenter som vill ha naturliga och allergifria produkter som är trygga för både människa och miljö. Alla dofter kommer ifrån eteriska oljor. Mulieres produkter är naturligt miljövänliga och är även anpassade för dem som har känslig hud och allergier. Alla produkter är biologiskt nedbrytbara och trygga för miljön. Helt fria från parabener, kemikalier eller petroleumämnen. Förpackningarna är från återvunnen och biologiskt nedbrytbar kartong och innehåller 70% mindre plast. Korken fungerar som ett doseringsverktyg – en kapsyl till en maskin.