Lipbalm - MYNTA

59 kr


Ekologiskt läppcerat i plastfri pappers-tub! Läppceraten innehåller lugnande och läkande ringblomsolja och näringsrik avocadoolja. I kombination med skyddande och mjukgörande sheasmör, bivax och kakaosmör är det ett mycket läkande skydd för torra och flagiga läppar. 

Många kommersiella cerat är gjorda av vaselin och paraffinoljor. Det är billiga restprodukter från petroleumindustrin. Dessa oljor lägger sig som en hinna på huden och varken vårdar eller läker. De innehåller heller inga vitaminer. Gör dig själv och Moder jord en tjänst och välj ett vegetabilskt och ekologiskt alternativ som skyddar, vårdar och läker torra läppar på riktigt. KaliFlower Organics lip balms är förstås helt ekologisk och resultatet av många års utforskande och laborerande. Ingredienserna är noga utvalda och kombinerade för att ge bästa möjliga vård och återfuktning. Allt innehåll är ätbart och kan med lugn även användas till barn.

Oumbärlig i handväskan eller fickan. Finns även i metallask med skjutlock.

Doft: Mynta


Mängd: 10 ml 

Ingredienser: Avocadoolja, Olivolja, bivax, Bivax, Sheasmör, Kakaosmör, Calendula extrakt, eterisk olja av mynta.

INCI: Persea grattisima* (avocado oil), Olea europaea* (olive oil), Cera flava* (bees wax), Butyrus permum parkii* (shea butter), Theobroma cacao* (cocoa butter), Calendula officinalis extract* (extract from organic Marigold petals) in Mynta (Mint): mentha piperita* essential oil (linalool)

* = certified organic ingredient

Om KaliFlower Organics: Kali är en stark och vildsint gudinna. Hon symboliserar kraften som hjälper oss att ta bort destruktiva beteenden och vanor ur våra liv. Allt som inte längre gynnar oss, sådant vi egentligen inte behöver. Hon står för sanning och kämpar mot okunnighet och lögner. Detta har inspirerat KaliFlower Organics mycket i skapandet av deras produkter; bort med allt som egentligen inte behövs eller gynnar oss och fram med mera kunskap och sanning! Det är enkelt, KaliFlower Organics vill behålla det som är bra och gör gott, resten skippar dem! Det som växte fram när allt onödigt var borta kallades för Kalis blomma. Så föddes KaliFlower Organics! De skapar enkla, naturliga och ekologiska produkter som de själva vill använda. All tillverkning sker i deras verkstad i Värmland.


Volume: 10 Milliliters

All organic Avocado Calendula Lip Balm! Comes in a Zero waste push up paper tube of 10 ml (0,34 oz).
This is a 100% organic lip balm that will keep lips soft and moist all day long. Comes in Vanilla, Mint or Natural. Choose your favourite!