Tvätt Städ Disk - Utan Tillsatt Doft - 80g

90 kr


TVÄTT - STÄD - DISK Utan onödiga kemikalier 

Hushållstvålen, en såpa i fast form. Den fixar det mesta och är bra för dig, ditt hem samt miljön.

Doft: Utan tillsatt doft.

Storlek: 80g.

Tvätt: Använd på fläckar och vid fintvätt för hand eller i tvättpåse i maskinens tvättmedelsfack – tvålen doserar själv.
Städ: Häll hett vatten över, dra i några minuter, tag sedan upp tvålen.
Vinäger eller ättika kan vara bra att blanda med. 

Disk: Vid handdisk, häll hett vatten över, arbeta upp ett lödder med händerna, tag sedan upp tvålen.

Tillverkad av ekologiskt certifierade oljor av svensk kallpressad raps och kokos.

Ingredients (INCI): Sodium Canolat, Sodium cocate, Aqua, Clycerin. 

Enzymfri, ftalatfri, bra för dig, ditt hem och miljön!

Malin i Ratan: Malin i Ratans handgjorda Ekotvål är så mycket mer än bara en tvål. Det är ett hantverk som skapas med omsorg, och en mångsidig produkt som kan ersätta såväl duschkräm som schampo, ansiktsrengöring, pumptvål och raklödder i ditt badrum.

Huvudingrediensen i tvålarna är ekologisk kallpressad svensk rapsolja, som får förtvålas tillsammans med andra vegetabiliska oljor. Tvålarna finns både i doftsatta varianter och som helt naturella. Malin i Ratan använder en mild doftsättning med enbart eteriska oljor.

Det används inga animaliska fetter i tvålarna och inga onödiga tillsatser eller kemikalier. Tvålarnannehåller inte parabener, mineraloljor, syntetiska parfymer eller andra syntetiska ämnen. Malin i Ratan har aktivit valt att inte använda oss av palmolja, en annars vanlig billig olja i tvål.

För den genuina hantverkskänslan skär de tvålarna för hand, och vikten varierar därför. En handgjord ekotvål trivs bäst på ett luftigt tvålfat, gärna av gallertyp. De gillar att torka upp emellanåt och varje tvål räcker längre om du växlar mellan två olika tvålar.