Tygpåse med dragsko - Återbruk

79 kr


Detta är inte bara en tygpåse. Det är en grönsakspåse, en påse till laddare, en nessesär eller varför inte en påse att gömma hemlisar i. Men mest av allt är det en början till en friskare Jord! Genom att använda tyg istället för plast minskar vi vår exponering av bland annat kemikalier som kan skada oss. Vi minskar också risken att plaster hamnar i vår natur och i våra hav där risken är stor att det skadar djuren på vår Jord.

En dimrosa påse i tunt tyg som skänkts tillverkaren av en kär vän. Att använda material som redan finns är ett snällare alternativ för vår Jord.

Färg: Dimrosa (Obs! Färgavvikelser kan förekomma på skärmen.)

Storlek: Varierar något i storlek, ca 30x23cm

Om Elas Vardag: Elas Vardag vill inspirera till minskad användning av plast i vardagen genom att tillhandahålla olika produkter i hemmasydda, återbrukade tyger. Tygerna som används är till största del inköpta i secondhandbutiker med ett stort socialt engagemang eller så är de skänkta av nära och kära. Exempel på vardagsprodukter som tillverkas är bland annat tygpåsar, tygkassar i olika storlekar, presentpåsar och en del annat. Genom att använda tyg istället för plast minskar vi vår exponering av bland annat kemikalier som kan skada oss. Vi minskar också risken att plaster hamnar i vår natur och i våra hav där risken är stor att det skadar djuren på vår Jord.

Produkterna är sydda hemma med kärlek och omtanke om den värld vi ska lämna över till nästa generation. Elas Vardag vill inspirera och hjälpa till att underlätta för en lite hållbarare vardag!