Ekologisk Diskmedel Solros

Produkten är tyvärr slut i lager. :(


Ekologiskt Diskmedel

Effektivt handdiskmedel med naturliga ekologiska och helt växtbaserade ingredienser. Skonsamt för både huden och miljön. Omsorgsfullt tillverkad i Sverige.

Helt utan giftiga kemikalier,
parabener, syntetiska tensider,
sulfater, syntetiska doftämnen
samt färgämnen. 100 % giftfri!

Doft: Riktigt gammaldags rent av förtvålad solrosolja.

Mängd: 250 ml

Användning: Gröna Gredelinas diskmedel passar bra till all slags handdisk. Både milt och effektivt! Eftersom det är i avsaknad av starka tensider så löddrar inte diskmedlet så mycket som man kanske är van vid.

Ingredienser: Distilled water (Destillerat vatten), sunflower seed acid (förtvålad solrosolja)*, helianthus annuus flower extract (eterisk solrosolja)*, sodium chloride (mineralsalt)*.
* ekologiskt odlade ingredienser.

Gröna Gredelina: Gröna Gredelina är ett svenskt företag med rötterna i södra Italien som tar avstamp i flera italienska grundläggande värderingar och traditioner som stil, råvara och handgjorda moment. Gröna Gredelina skapar naturlig hem- och hudvård från grunden. Inga mellanhänder och med framställning i egen produktionsanläggning i Stockholm möjliggör att dem kan erbjuda exklusiva, genuina ekologiska råvaror i effektiva produkter till överkomliga priser. Produkterna är naturliga och utan syntetiska tillsatser. De tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. En mix av traditionellt tänkande, modernt utseende och utsökta råvaror.