Puppy Love

99 kr

85 kr


Puppy Love - Det bästa för dig och din pälskling

När tassen är torr och sprucken av vintersalt, vasst grus, eller skare, är Puppy Love räddningen för din pälskling. Smörj in tassen och Puppy Love hjälper huden att läkas. Och det gör inget alls om det sen slickas på tassen: alla ingredienser är av livsmedelskvalitet, och innehåller naturligtvis inga konserveringsmedel, mineraloljor eller andra syntetiska tillsatser! Därför kan salvan med fördel användas även för torra händer och fötter.

Mängd: 50ml

Ingredienser: Sheasmör*, bivax*, olivolja*, sesamolja*, rapsolja*.
* Certifierat ekologiska ingredienser

Tigerflicka: Tigerflicka utvecklar och producerar salvor och kropps- och badoljor av vegetabiliska, ekologiska oljor, smörer and och vaxer. Konceptet är minimalistiskt: alla ingredienser måste ha en funktion, som ska vara vetenskapligt dokumenterad. Babyprodukterna är alltid baserade på ekologiska ingredienser, med ingen, eller minimal tillsats av essentiella oljor. Produkterna är alltid 100% fria från mineraloljor, paraffin, konserveringsmedel, parabeners, synthetiska färger och dofter osv.

Tigerflicka of Sweden startade 2013, grundat av Dr. Cecilia George, svenska boende i München, som har en magister examein i bio-organisk kemi, samt har doktorerat inom bio-analytisk kemi (Göteborgs universitet). Utvecklingen av nya produkter baseras på vetenskapliga fakta och resultat erhållna med naturliga oljor, vaxer och essentiella oljor. Företagsfilosofin är att göra bra och säkra produkter för små och stora barn, vuxna men även våra pälsklingar.