Doftljus Eco-friendly LEMONGRASS & GINGER

175 kr


Stimulerande och sensuell doft med fräsch citrongräs, sicilianska citroner och limes som leder in till en kryddig ton av ingefära och muskot, med en hint av eukalyptus.

Manic Organics sojavaxljus är tillverkade av 100% ekologiska och hållbart odlade sojabönor, doftljusen har även en ekologisk bomullsveke och eteriska oljor där de som kan vara eko är just det. De är helt fria från bekämpningsmedel, palmolja, animaliskt fett och hälsoskadliga ämnen vid bränning, och det bästa av allt är att för varje sålt ljus så planteras ett träd i Afrika för att göra en insats mot global uppvärmning, fattigdom och förlust av biologisk mångfald.

100 % veganskt.

Brinntid: Minst 30 h. 

Om Manic Organic: Kärnan i Manic Organics koncept är att förbättra världen och är därmed oerhört stolta över att få erbjuda lyxiga doftljus skapade av ekologiska sojabönor och fantastiska doftkombinatoner som inte skadar varken hälsa, djur eller natur. Till skillnad mot den absoluta majoriteten av de ljus som idag finns på marknaden innehåller Manic Organics ljus inte ett ynka spår av cancerogena eller ohälsosamma ämnen som annars sprids vid tändning. Ljusen skapas för hand i deras ljuskokeri i hjärtat av Östergötland.