Doftljus Eco-friendly COCONUT DAYDREAM

175 kr


NYHET! Doftljusen är nu tillverkade av i RAPSVAX(Europeisk raps) och SOJAVAX(ekologisk odlade sojabönor).

Het sand mellan dina tår, solens strålar värmer din bara hud, havet ligger spegelblankt framför dig och i handen håller du en perfekt blandad pina colada med riklig smak av ananas och kokosnöt. Den känslan har Manic Organic försökt fånga med deras tropiska doft Coconut Daydream.

Manic Organics doftljus består av soja- och rapsvax, ett vax som har skapats av ekologiskt framodlade sojabönor (EJ skövlade plantor eller GMO) från hållbara och traditionella plantage samt europeisk raps. Det är 100% vegetabiliskt, naturligt och bilogiskt nedbrytbart -vilket gör det enormt miljövänligt. Det är dessutom fritt från palmolja (skövling av dyrbar regnskog), paraffin (fossilt bränsle), bivaxprodukter, bekämpningsmedel, giftiga ämnen och gmo. Det är Kosher-certifierat och INTE testat på djur. (Manic Organics vax har certifiering på samtliga ovanstående punkter.) D

Doftljusen har även en ekologisk bomullsveke och eteriska oljor där de som kan vara eko är just det. För varje sålt ljus så planteras ett träd i Afrika för att göra en insats mot global uppvärmning, fattigdom och förlust av biologisk mångfald.

100 % veganskt.

Brinntid: Minst 30 h. 

Om Manic Organic: Kärnan i Manic Organics koncept är att förbättra världen och är därmed oerhört stolta över att få erbjuda lyxiga doftljus skapade av ekologiska sojabönor och fantastiska doftkombinatoner som inte skadar varken hälsa, djur eller natur. Till skillnad mot den absoluta majoriteten av de ljus som idag finns på marknaden innehåller Manic Organics ljus inte ett ynka spår av cancerogena eller ohälsosamma ämnen som annars sprids vid tändning. Ljusen skapas för hand i deras ljuskokeri i hjärtat av Östergötland.