Schampo - NÄSSLA

159 kr


Nässla – Lavendel, Citrongräs

Nässla är fullproppat med näring och kan därför motverka livlöst hår och stimulera/stötta en frisk och kraftig hårväxt. Nässla är också lugnande och traditionellt har nässelavkok använts i hårvård för att hjälpa en irriterad, kliande, mjällig hårbotten. Schampots bas är avkok på späda nässlor som plockas på våren/försommaren. Ekologiska eteriska örtoljor av lugnande lavendel och citrongräs ger en härlig, fräsch, ren doft som inte är alltför stark.

Detta schampo är milt nog för den med känslig hårbotten. Schampot löddrar rikligt och är därför drygt. Dosera lågt även för tjockt/långt hår!

pH-balanserat med mjölksyra. Fritt från parabener, SLS, silikoner, PEGs, syntetisk doftämnen och färgämnen. 

100% nedbrytbart. 

Mängd: 250 ml PET-flaska med skruvkork. 

Ingredienser: Kali Flower Organics ekologiska schampon är baserade på infusioner av växter och örter. De löddrar rikligt och mjukt. Tensiderna är de mildast möjliga och framställs från kokos och socker. För en härlig doftsättning används ekologiska ångdestillerade äkta eteriska oljor. Schampot har eko-certifierad konservering och håller sig minst 6 månader efter öppning.

Kali Flower Organics tillsätter aldrig: parabener, lauryl sulfate, SLS, paraffin, silikoner, citric acid, syntetiska doft-/färgämnen. 

Däremot alltid: en mild och nedbrytbar produkt i återvinningsbar PET-förpackning.

Om KaliFlower Organics: Kali är en stark och vildsint gudinna. Hon symboliserar kraften som hjälper oss att ta bort destruktiva beteenden och vanor ur våra liv. Allt som inte längre gynnar oss, sådant vi egentligen inte behöver. Hon står för sanning och kämpar mot okunnighet och lögner. Detta har inspirerat KaliFlower Organics mycket i skapandet av deras produkter; bort med allt som egentligen inte behövs eller gynnar oss och fram med mera kunskap och sanning! Det är enkelt, KaliFlower Organics vill behålla det som är bra och gör gott, resten skippar dem! Det som växte fram när allt onödigt var borta kallades för Kalis blomma. Så föddes KaliFlower Organics! De skapar enkla, naturliga och ekologiska produkter som de själva vill använda. All tillverkning sker i deras verkstad i Värmland.