Schampo - BJÖRK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(


Björk – Cederträ, Apelsin, Citron

Björk innehåller otaliga näringsämnen i sina späda löv. Björkblad innehåller också stora mängder naturliga saponiner, tvättaktiva ämnen. Björkinfusion har därför använts i hundratals år för att skapa ett milt hårvårdande tvättvatten, en hårbehandling man gjorde för att få blankt och mjukt hår. KaliFlower Organics plockar bladen i maj, kort efter att de öppnat sig i vårsolen. Då innehåller bladen mycket höga halter av värdefulla ämnen för både vård och skönhet, främst vitaminer och naturliga saponiner. Denna produkt har fått sin härliga doftsättning av några av KaliFlower Organics absoluta favoritoljor; apelsin, lime, ylangylang, cederträ och vetivergräs. En fräsch och varm blandning som för tankarna till sol och varmt trä. 

Schampot är pH-balanserat med mjölksyra, lactic acid. Fritt från parabener, SLS, lauryl sulfat, silikoner, PEGs, syntetiska doftämnen och färgämnen. 100% nedbrytbart. 

Mängd: 250 ml PET-flaska med skruvkork

Ingredienser: Kali Flower Organics ekologiska schampon är baserade på infusioner av växter och örter. De löddrar rikligt och mjukt. Tensiderna är de mildast möjliga och framställs från kokos och socker. För en härlig doftsättning används ekologiska ångdestillerade äkta eteriska oljor. Schampot har eko-certifierad konservering och håller sig minst 6 månader efter öppning.

Destillerat vatten, björkavkok, sockertensid, cocotensid, betain, cocoförtjockare, olivåterfettning, guarkärnmjöl, mjölksyra, spirulina, acett, eterisk olja av apelsin, ceder, litsea cubeba, ylang ylang.

Kali Flower Organics tillsätter aldrig: parabener, lauryl sulfate, SLS, paraffin, silikoner, citric acid, syntetiska doft-/färgämnen. 

Däremot alltid: en mild och nedbrytbar produkt i återvinningsbar PET-förpackning.

Om KaliFlower Organics: Kali är en stark och vildsint gudinna. Hon symboliserar kraften som hjälper oss att ta bort destruktiva beteenden och vanor ur våra liv. Allt som inte längre gynnar oss, sådant vi egentligen inte behöver. Hon står för sanning och kämpar mot okunnighet och lögner. Detta har inspirerat KaliFlower Organics mycket i skapandet av deras produkter; bort med allt som egentligen inte behövs eller gynnar oss och fram med mera kunskap och sanning! Det är enkelt, KaliFlower Organics vill behålla det som är bra och gör gott, resten skippar dem! Det som växte fram när allt onödigt var borta kallades för Kalis blomma. Så föddes KaliFlower Organics! De skapar enkla, naturliga och ekologiska produkter som de själva vill använda. All tillverkning sker i deras verkstad i Värmland.