Hårmask nr 23 Oparfymerad - 50 ml

109 kr


EN KRÄMIG FUKTBOMB MED LJUVLIGA INGREDIENSER

OPARFYMERAD HÅRMASK NR 23 är en handgjord djupverkande och reparerande hårmask framtaget med omtanke om dig som har allergi moteteriska oljor eller parfym, har känslig hårbotten, eller för dig som helt enkelt föredrar doftfritt. Innehåller ekologisk jojobaolja som ger näring och åter-fuktar ditt hår, samt ekologiskt sheasmör som motverkar kluvna hårtoppar, stimulerar hårbotten och ger ditt hår en frisk glans. Produkten kommer i en snygg rundförpackning och innhåller 50 ML reseformat.

  • Handgjord med noggrant utvalda ingredienser
  • Ger extra fukt och näring
  • Passar alla hårtyper och hårlängder
  • Djupverkande / Reparerande
  • Motverkar kluvna hårtoppar
  • Återfuktar och ger håret glans och studs
  • Oparfymerad / AllergyCerfified

Fördela en generös klick i rent, fuktigt hår. Massera från rot till topp. Låt verka i 3-5 minuter, och skölj sedan ur ordentligt.

INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, BehenamidopropylDimethylamine, Glycerin, Cocos Nucifera,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Persea Gratissima,Vitellaria Paradoxa,Lactic Acid, Simmondsia Chinensis,Dehydroacetic Acid.

Bruns: Alla Bruns produkter görs för hand i Lund. Bruns ställer höga krav på deras arbetsmiljö, vilket innebär att de jobbar utan skadliga och allergiframkallande kemikalier. Det finns en uppsjö av produkter på marknaden med bra ingredienser så att göra något som Bruns tycker är “okej” finns det ingen mening med. De vill att håret ska kännas luftigt, rent, löddrigt och dofta gott, samtidigt vill de ha “rena” produkter, fria från skadliga kemikalier. Bruns produkter innehåller endast naturliga råvaror och är ekologiska så långt det är möjligt. Bruns har valt att använda ingredienser som är godkända av astma- och allergiförbundet och dessutom av diverse ekoorganisationer. Ett väldigt viktigt plus är att alla ingredienser kan tas upp i våra reningsverk, därmed ingen skada i våra vatten!