Hårmask nr 22 Varm Bergamott - 50 ml

109 kr


EN KRÄMIG FUKTBOMB MED LJUVLIGA INGREDIENSER

BRUNS nya hårmask funger på alla hårtyper, kort eller långt och är riktigtdjupverkande, fukt och näringsgivande för uttorkade, risiga och trasiga hår. Med sin tjocka, krämiga konsistens är den lätt att massera in i håret. I ingredienslistan finns b.l.a ekologisk sheasmör, jojoba och kokosolja, som tillsammans reparerar och motverkar kluva hårtoppar, stimulerar hårbotten, och ger en känsla av föryngrat hår. Produkten leverar också mjukhet, glans och tar bort friss i håret. Hårmasken ger snabbt resultat och fungerar även för riktigt skadade hår och sönderbleka hår. Produkten kommer i en snygg rundförpackning och innhåller 50 ML reseformat.

Bruns produkter tillverkas för hand i Lund.

  • Handgjord med noggrant utvalda ingredienser
  • Ger extra fukt och näring
  • Passar alla hårtyper och hårlängder
  • Djupverkande / Reparerande
  • Motverkar kluvna hårtoppar
  • Återfuktar och ger håret glans och studs
  • Skön och välbefinnande doft av Earl Grey te, Citrus med kryddiga undertoner


HÅRMASK VARM BERGAMOTT NR 22 är en handgjord djupverkande och reparerande hårmask som sprider en skön och välbefinnande doft medsvagt kryddiga undertoner. Innehåller ekologisk jojobaolja som ger näring och återfuktar ditt hår, samt ekologiskt sheasmör, som motverkar kluvna hårtoppar, stimulerar hårbotten och ger ditt hår en frisk glans. 

Fördela en generös klick i rent, fuktigt hår. Massera från rot till topp. Låt verka i 3-5 minuter, och skölj sedan ur ordentligt.


INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol,Cetearyl Glucoside, Behenamidopropyl Dimethylamine,Glycerin, Cocos Nucifera, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Persea Gratissima,VitellariaParadoxa, Lactic Acid, Simmondsia Chinensis, Dehydroacetic Acid, CitrusAurantium Bergamina Fruit Oil, Limonene, Linalool.


Bruns: Alla Bruns produkter görs för hand i Lund. Bruns ställer höga krav på deras arbetsmiljö, vilket innebär att de jobbar utan skadliga och allergiframkallande kemikalier. Det finns en uppsjö av produkter på marknaden med bra ingredienser så att göra något som Bruns tycker är “okej” finns det ingen mening med. De vill att håret ska kännas luftigt, rent, löddrigt och dofta gott, samtidigt vill de ha “rena” produkter, fria från skadliga kemikalier. Bruns produkter innehåller endast naturliga råvaror och är ekologiska så långt det är möjligt. Bruns har valt att använda ingredienser som är godkända av astma- och allergiförbundet och dessutom av diverse ekoorganisationer. Ett väldigt viktigt plus är att alla ingredienser kan tas upp i våra reningsverk, därmed ingen skada i våra vatten!