Balsam Nr 02 Ekologisk 330ml - Kryddig Jasmin

298 kr


BALSAM KRYDDIG JASMIN NR 02 är ett handgjort balsam som omsluter dig av sin förföriska doft av fuktigt gräs, kryddor och jasmin. Produkten innehåller ekologisk avokadoolja som återfuktar och ger näring samt ekologisk aloe vera och E-vitamin som skyddar och ger ditt hår glans. 

Hårtyper: Nr02 Kryddig Jasmin är ett extra fuktgivande schampo och balsam för torra hår. Den passar tjocka, lockiga hår eller hår som tex blivit sönderblekta, men har också blivit väldigt populär hos dem med hårda, kalkrika vatten, eller där det finns hög luftfuktighet. 

Bruns produkter tillverkas för hand i Lund.

  • Handgjord med noga utvalda naturliga råvaror
  • Återfuktande utan att ge tyngd.
  • Passar utmärkt extra torra hår
  • Hämmar talgproduktion
  • Perfekt för balsammetod

Doft: Förförisk doft av fuktigt gräs, kryddor och jasmin.

Fördela en liten klick balsam över hela håret och skölj sedan ur ordentligt.

  

INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Aloe Barbadensis Extract, Cocos Nucifera, Persea Gratissima, Vitellaria Paradoxa, Simmondsia Chinensis, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfume.


 Bruns: Alla Bruns produkter görs för hand i Lund. Bruns ställer höga krav på deras arbetsmiljö, vilket innebär att de jobbar utan skadliga och allergiframkallande kemikalier. Det finns en uppsjö av produkter på marknaden med bra ingredienser så att göra något som Bruns tycker är “okej” finns det ingen mening med. De vill att håret ska kännas luftigt, rent, löddrigt och dofta gott, samtidigt vill de ha “rena” produkter, fria från skadliga kemikalier. Bruns produkter innehåller endast naturliga råvaror och är ekologiska så långt det är möjligt. Bruns har valt att använda ingredienser som är godkända av astma- och allergiförbundet och dessutom av diverse ekoorganisationer. Ett väldigt viktigt plus är att alla ingredienser kan tas upp i våra reningsverk, därmed ingen skada i våra vatten!