Babybad mild kamomill & epsom

189 kr


Rogivande ekologiskt och naturligt babybad.

Användning: Häll ca 3-5 msk babybad i badet, kryp ner och slappna av. Kombinationen utav magnesiumsalt, bikarbonat, mineralsalt samt mild kamomill är väldigt avslappnande. 

Badsaltet är rogivande och det är normalt med lätt eftersvettning efter badet samt en varm känsla i kroppen. Magnesiumsalt även kallat epsomsalt har använts sedan sekler för sin muskelavslappnande effekt.

Ta gärna babybadet på kvällen då epsom gör att man lätt kan bli sömnig efteråt, det har använts för barn som har svårt att komma till ro och vid kolik då musklerna slappnar av, kolik är en muskelkramp sedan sekler tillbaka. Epsomsalt /magnesium finns naturligt i våra hav och det sägs enligt en del forskare kunna tas upp genom huden och att man mår bra och sover gått efter en dag på strand och hav många gånger har att göra med kombinationen utav D- vitamin som man får utav solen samt magnesium ifrån havet.

Tänk på att bara smörja huden med naturliga oljor efter badet då porerna är öppna och extra mottagliga samt att dricka lite extra vatten.

Volym: 400 ml

Innehåll: INCI; sodium chloride (mineralsalt)*.Sodium bicarbonate (Aluminiumfritt bikarbonat), Magnesium chloride (magnesiumsalt) torkad kamomill*. * Ekologiska ingredienser

GrönaGredelina: Gröna Gredelina är ett svenskt företag med rötterna i södraItalien som tar avstamp i flera italienska grundläggande värderingar och traditioner som stil, råvara och handgjorda moment. GrönaGredelina skapar naturlig hem och hudvård från grunden. Inga mellanhänder och med framställning i egen produktionsanläggning i Stockholm möjliggör att dem kan erbjuda exklusiva, genuina ekologiska råvaror i effektiva produkter till överkomliga priser. Produkterna är naturliga och utan syntetiska tillsatser. De tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. En mix av traditionellt tänkande, modernt utseende och utsökta råvaror.