Flytande tvål 500 ml - INGEFÄRA EUCALYPTUS LIME

289 kr


Milt rengörande och mjukt löddrande flytande tvål i brun flaska med praktisk svart pump. Värmande och naturligt cirkulationshöjande ingefära i uppiggande kombination med renande och antibakteriell eukalyptus och fräsch lime. 

I vissa sammanhang känns det mer praktiskt med en flytande tvål med pump. Då är Kali Flowers Oganics ekologiska vegetabiliska pumptvålar ett bra alternativ som passar både som kroppstvål i duschen/badet eller som handtvål på handfatet. De löddrar rikligt och mjukt, milt nog för den känsligaste hud. Tensiderna är framställda från kokos och majs, GMO-fri förstås. Ekologiska eteriska oljor används för sin terapeutiska verkan och för härlig fräsch doftsättning. 

pH-balanserat med mjölksyra till pH 5-6, samma som huden. Fritt från parabener, SLS, lauryl sulfat, silikoner, PEGs, syntetisk parfym/doftämnen, färgämnen. 100% nedbrytbart. 

Doft: Ingefära, eukalyptus och lime.

Mängd: 500 ml.

Brun återvinningsbar PET-flaska med svart dispenser.

Ingredienser: Destillerat vatten, sockertensid, cocostensid, cocoförtjockare, olivåterfettning (PEG-fri), glycerine veg, mjölksyra, carrageentång, dehydroättiksyra, rosmarin, ingefära, eukalyptus, lime.

Om KaliFlower Organics: Kali är en stark och vildsint gudinna. Hon symboliserar kraften som hjälper oss att ta bort destruktiva beteenden och vanor ur våra liv. Allt som inte längre gynnar oss, sådant vi egentligen inte behöver. Hon står för sanning och kämpar mot okunnighet och lögner. Detta har inspirerat KaliFlower Organics mycket i skapandet av deras produkter; bort med allt som egentligen inte behövs eller gynnar oss och fram med mera kunskap och sanning! Det är enkelt, KaliFlower Organics vill behålla det som är bra och gör gott, resten skippar dem! Det som växte fram när allt onödigt var borta kallades för Kalis blomma. Så föddes KaliFlower Organics! De skapar enkla, naturliga och ekologiska produkter som de själva vill använda. All tillverkning sker i deras verkstad i Värmland.