Massage & Kroppsolja - Earth My Body

189 kr


Earth My Body är en jordande, lugnande, harmoniserande massage- och kroppsolja. Med en bas av ekologisk sesamolja, tistelolja och avocadoolja är den underbar både till massage och återfuktning av huden efter dusch och bad. Härliga, dova basnoter från bl a patchouli och vetivergräs. 

Mängd: 100 ml 

Brun glasflaska med svart skruvkork

Ingredienser: Sesamolja, tistelolja, avocadoolja, ylang ylang, mandarin, patchouli, frankincense, cederträ, vetivergräs, rosmarinantioxidant.

Om KaliFlower Organics: Kali är en stark och vildsint gudinna. Hon symboliserar kraften som hjälper oss att ta bort destruktiva beteenden och vanor ur våra liv. Allt som inte längre gynnar oss, sådant vi egentligen inte behöver. Hon står för sanning och kämpar mot okunnighet och lögner. Detta har inspirerat KaliFlower Organics mycket i skapandet av deras produkter; bort med allt som egentligen inte behövs eller gynnar oss och fram med mera kunskap och sanning! Det är enkelt, KaliFlower Organics vill behålla det som är bra och gör gott, resten skippar dem! Det som växte fram när allt onödigt var borta kallades för Kalis blomma. Så föddes KaliFlower Organics! De skapar enkla, naturliga och ekologiska produkter som de själva vill använda. All tillverkning sker i deras verkstad i Värmland.